Kita nyedhiyakake peralatan berkualitas tinggi.

Produk fokus utama

  • Direct Engagement Shaft Driven Centrifugal Fan With Lagre Air FLow

    Poros Keterlibatan Langsung Didorong Kipas Centrifugal ...

    Sertifikasi produk hemat energi CQC Tes penggemar tundhuk karo standar nasional GB19761-2009. Piranti kipas bisa mlaku terus-terusan sajrone 24 jam tanpa karusakan, umur umure dawa, hemat energi lan efisien, lan kabeh unit kena stres komputer lan analisis galur kanggo nambah kekuwatan struktural. Operasi pangopènan sing gampang Panganggone tank minyak terlaput minyak nglindhungi bantalan lan inti poros saka gas korosif, nambah umur ...

  • Fiberglass Backward Curved Centrifugal Exhasut Fan Blower

    Fiberglass Backward Curved Centrifugal Exhasut ...

    F4-72-AType FRP Centrifugal Fan (Motor Langsung) digawe saka bahan gabungan fiberglass kanthi referensi parameter kinerja logam 4-72-A kipas sentrifugal. Seri penggemar iki bisa ngeterake gas korosif sing ngemot komponen asam, alkali lan kimia. Gas sing ditularake ora diidini ngemot bahan-bahan kenthel, ngemot bledug lan partikel keras (150m nganti m3, suhu gas ≤60 ℃, asor relatif ≤100%. Serial kipas iki duwe kekuatan dhuwur, bobot entheng, ora gampang tuwa, ...

  • Ammonia Absorption Scrubber For Industrial Waste Gas Treatment

    Scrubber Penyerapan Amonia Kanggo Industri Sampah ...

    Scrubber Wet Industrial PE Kanggo prinsip Peralatan Pemurnian Asam: Kanggo perawatan gas korosif (kayata asam, gas limbah alkali), pilihan peralatan pemurnian minangka kunci kanggo nggunakake cairan kanggo nyerep gas sampah. Saiki, perusahaan kita wis mandhiri ngembangake proses pemurnian gas lan asam alkali lan peralatan kanthi efisiensi pemurnian tinggi, operasi lan manajemen sederhana, lan umur panjang. Kerajinan lan produk kasebut nduweni struktur sing sederhana, ...

  • Anticorrosion low temperature resistance Wet Scrubber For Fume Treatment

    Resistensi suhu rendah anti-korosi ...

    Amarga gas buang sing munggah lan nyerep mudhun terus kontak ing lapisan pengepakan, konsentrasi zat terlarut ing aliran udara munggah saya mudhun lan mudhun, lan nalika tekan pucuk menara, wis entuk syarat panyerepan lan dibuwang metu saka menara. Kosok baline, konsentrasi media ing cairan mudhun saya saya dhuwur, lan kahanan proses ditemokake nalika tekan ngisor menara, lan ...

Dipercaya, pilih kita

Babagan Kita

  • 1

Katrangan ringkes :

Hangzhou Lvran Lingkungan Perlindhungan Group Co., Ltd.sing khusus ngasilake Alat Pembuangan Gas lan produk sing gegandhengan kayata Air Scrubber, Filter Karbon Aktif, Peralatan Photocatalyst UV, Kolektor Debu, Saluran, Penggemar Centrifugal, Impeller, Sel Elektrolisis, Bak Elektroplating, Hood ngempalaken Gas lsp luwih saka 10 taun. Kita duwe 4 pusat pabrikan kanggo ndhukung produksi sing efisien.

Hangzhou Lvran Environmental Protection Group Co., Ltd. didegaké ing taun 2007. Sawise luwih saka 10 taun pembangunan, dadi perusahaan tulang punggung produksi penggemar ing China Wétan. Saiki, Hangzhou Lvran, Huaian Lvran, Changzhou Lvran, Huzhou Lvran, papat kabeh-perusahaan duweke wis ditetepake siji-siji, perusahaan kami jembar 15.000 meter persegi, meh 300 karyawan, dodolan taunan udakara 60 yuta yuan. Perusahaan kita duwe sawetara paten model utilitas, paten desain.

Melu kegiatan pameran

ACARA & TUNJUK TRADE

  • Kepiye cara ngganti tas bledug kanthi cepet menyang kolektor bledug?

    Umume, tas bledug saka penghilang debu kanthi alon-alon dipakai, lan sebab utama nyandhang tas bledug yaiku meksa bledug. Kajaba iku, ana uga sebab-sebab kerusakan bahan saringan lan korosi bahan kimia sing disebabake ...

  • Apa sampeyan ngerti apa kipas anti-korosi?

    Apa penggemar anticorrosive? Kipas anticorrosive minangka jinis penggemar khusus, padha karo penggemar tahan bledosan, umume digunakake ing acara-acara khusus. Komponen utama penggemar anti-korosi yaiku penggemar sing digawe saka perawatan anti-korosi utawa bahan anti-korosi lan bisa nolak korosi. ...

  • Kotak adsorpsi karbon aktif peralatan proteksi lingkungan-Perlindhungan lingkungan Luran

    Katrangan peralatan perawatan gas limbah kothak adsorpsi karbon aktif Kothak adsorpsi karbon aktif hijau Kothak adsorpsi karbon aktif, minangka produk peralatan lingkungan adsorpsi filtrasi gas organik, kothak adsorpsi karbon aktif bisa digawe saka st ...

  • Peralatan perlindungan lingkungan kothak adsorpsi karbon aktif

    Peralatan pembakaran katalitik sing diprodhuksi dening peralatan perlindungan lingkungan Hangzhou lvran utamane kalebu peralatan konsentrasi adsorpsi karbon aktif, peralatan pembakaran katalitik lan alat kontrol listrik. Peralatan pembakaran katalitik dirancang miturut rong pr ...

  • Alasan lan solusi penyimpangan aliran penggemar anti korosi

    Penyimpangan aliran kipas anti-korosi bakal nyebabake penyimpangan gas sing ditularake, sing bakal mengaruhi efisiensi kipas kanthi serius. Apa sebabe lan kepiye cara ngrampungake? Alasan lan solusi penyimpangan tingkat aliran penggemar anti korosi: 1. Alasan penyimpangan aliran ...

  • 2V$XZM3(H5TLSF_$$T$T344
  • 1
  • LS1@@SHS_7ICF2L]N3POA9E
  • 040BH25Z1JAIT4RMFNTIQ(6
  • 5%BM$V6GI6Z]B)~21_8N4BM
  • `S2THVX6H~$1]Q{`K(KX()O
  • 7DFJ_SKSY~60(F]){OXKMI8
  • @FER2AZN4TO0PV3ZNZ{5TIG