• hz

Babagan Kita

Hangzhou Lvran Lingkungan Perlindhungan Group Co., Ltd.sing khusus ngasilake Alat Pembuangan Gas lan produk sing gegandhengan kayata Air Scrubber, Filter Karbon Aktif, Peralatan Photocatalyst UV, Kolektor Debu, Saluran, Penggemar Centrifugal, Impeller, Sel Elektrolisis, Bak Elektroplating, Hood ngempalaken Gas lsp luwih saka 10 taun. Kita duwe 4 pusat pabrikan kanggo ndhukung produksi sing efisien.

Semangat perusahaan

Kesatuan lan harmoni, pionir lan inovatif, yen tanggung jawab kasebut tanggung jawab

Strategi bisnis

Pelopor industri prestasi profesional, model industri kualitas

Filsafat bisnis

Berorientasi wong, jujur ​​lan dipercaya, adhedhasar teknologi, lan ngupayakake pamrentah

Hangzhou Lvran Environmental Protection Group Co., Ltd. didegaké ing taun 2007. Sawise luwih saka 10 taun pembangunan, dadi perusahaan tulang punggung produksi penggemar ing China Wétan. Saiki, Hangzhou Lvran, Huaian Lvran, Changzhou Lvran, Huzhou Lvran, papat kabeh-perusahaan duweke wis ditetepake siji-siji, perusahaan kami jembar 15.000 meter persegi, meh 300 karyawan, dodolan taunan udakara 60 yuta yuan. Perusahaan kita duwe sawetara paten model utilitas, paten desain.

1

Semangat tim

Ngapikake kanthi bebarengan sajrone nggayuh sebab, lan entuk sebab ing asil dandan bebarengan

Misi Kita

Nggawe kasugihan, nyadari regane, karyawan seneng lan seneng, lan pelanggan seneng lan wareg

Visi perusahaan

Nggawe kontribusi lan entuk kahanan win-win

Hangzhou Ivran Environmental Protection Group Co., Ltd. M a perusahaan gas penyedia layanan rekayasaM rekayasa teknik lan produsen peralatan nggabungake R&D. desain, produksi, instalasi lan sawise-sales.

Didirikan ing 2011, perusahaan kasebut minangka perusahaan teknologi tinggi level slate. bigh4ecti ihduslry ing Hangzhou, perusahaan sains lan teknologi ing Provinsi Zhejiang, unit kredit perusahaan AAA, kanthi luwih saka 20 paten model utilitas lan 1 Dheweke duwe akeh paten penemuan, lan wis kerja sama karo universitas-universitas ing bidang riset teknologi lan teknologi ing wektu sing suwe. Dheweke wis nggawe "pusat riset lan pengembangan Inovasi perlindungan lingkungan * karo Universitas ilmu lan teknologi Anhui, lan" energi plasma lan pusat riset lan pengembangan teknologi anyar "karo Universitas sains lan teknologi Zhejiang. Hb wis nyiyapake riset lan pengembangan dhewe. basis produksi kanggo kerja sama teknis sing mendalam, lan nduwe teknologi inti perawatan Gas VOC, kanthi • industri konstruksi lingkungan teknik rekayasa profesional ngontrak telung kualifikasi "rekayasa konstruksi umum kotamadya kontrak umum kualifikasi", "lisensi produksi keamanan *," perlindungan lingkungan Provinsi Zhejiang desain khusus ngontrol polusi lingkungan "," Kontrak umum polusi lingkungan Provinsi Zhejiang- lan akeh kualifikasi liyane! lan liwat sertifikasi sistem mutu internasional IS09001. Sertifikasi sistem manajemen lingkungan IS014001, sertifikasi sistem manajemen kesehatan kerja iso45001.

Wiwit didegake, perusahaan wis komitmen karo layanan sistem pangolahan limbah gas. Ing sepuluh taun kepungkur, klompok kasebut saya akeh. Klompok kasebut nduweni luwih saka 50 profesor, insinyur senior, insinyur perlindungan lingkungan, insinyur konstruksi nomer loro, manajer proyek, petugas keamanan, teknisi lan sapanunggalane, kanthi udakara 200 karyawan Kelompok kasebut nggawe Zhejiang Ivran Environmental Engineering Co., Ltd. lingkungan HuaPan Ivran perlindhungan peralatan Co, Ltd Changzhou Ivran peralatan perlindungan lingkungan Technology Co .. Ltd Huzhou Ivran peralatan perlindungan lingkungan Technology Co, Ltd Huai'an Lvyi statis Fan Equipment Co, Ltd. Changzhou Ivrantong Lingkungan Teknologi Co, Ltd. lsp.

Kanthi dodolan tahunan luwih saka 100 yuta yuan, klompok kasebut wis sukses ngladeni luwih saka 1000 unit pelanggan, kanthi luwih saka 2000 kasus rekayasa nsticMiwide. nglibatake industri farmasi lan kimia, nyetak lan pewarnaan, tekstil, karet, panganan, limbah pawon, nglukis, nutupi, munlclfxal lan akeh industri liyane, kanthi buktine perawatan komprehensif lan kekuatan rekayasa sing kuat. Perusahaan ngupayakake pimpinan ing bidang pemurnian gas sampah, kanthi ketinggian profesional, efisien, tanggung jawab kanggo ngladeni pangguna, kanthi misi sing kuat kanggo nglindhungi alam ijo.

Sertifikat

1
2
3
4
5
6
7
8