• hz

Scrubber Penyerapan Amonia Kanggo Perawatan Gas Limbah Industri

Katrangan singkat:

  • Jinis: Scrubber Wet Vertikal
  • Merek: Lvran
  • Garansi: 1 Taun
  • Aplikasi: Industri Kimia lsp
  • Ukuran: Pasokan Model Khusus lan Multiple
  • Bahan: PP / PE / FRP / Baja Karbon / Baja Karat
  • Tarif dimurnèkaké: 70% -95%
  • Papan Asal: Provinsi Zhejiang, China
  • Layanan Purna Jual Kasedhiya: Dhukungan teknis video, Alat ganti gratis, Dhukungan online
  • Aliran Udara: Kustomisasi
  • Bobot: Iku Gumantung
  • Sertifikasi: ISO9001-2008 / 2015

  • 1

    Detail Produk

    Tag Produk

    Scrubber Wet Industri PE Kanggo Pemurnian Kabut Asam  

    Prinsip peralatan: Kanggo perawatan gas korosif (kayata asam, gas limbah alkali), pilihan peralatan pemurnian minangka kunci kanggo nggunakake cairan kanggo nyerep gas sampah. Saiki, perusahaan kita wis mandhiri ngembangake proses pemurnian gas lan asam alkali lan peralatan kanthi efisiensi pemurnian tinggi, operasi lan manajemen sederhana, lan umur panjang. Kerajinan lan produk kasebut nduweni struktur sing sederhana, konsumsi energi sing sithik, karakteristik efisiensi pemurnian tinggi lan kisaran sing ditrapake, kanthi efektif bisa mbusak hidrogen klorida (HCl), gas hidrogen hidrogen (HF), amonia (NH3), kabut (- H2SO4) , mist asam sulfat kromium (CrO3), gas asam hidrogen sianida (HCN), uap alkali (NaOH), gas hidrogen sulfida (H2S), gas larut banyu kayata formalin.

    Gas asam kabut asam dibuwang menyang menara pemurnian liwat lapisan pengepakan. Gas pembuangan lan cairan nyerep natrium hidroksida ana kontak lengkap, reaksi penyerapan lan netralisasi. Sawise gas knalpot asam diresiki, dehidrasi lan defogasi dening plat ngilangi kabut banjur dibuwang menyang atmosfer dening kipas angin. Cairan nyerep ditekan karo pompa ing sisih ngisor menara lan disemprotake ing sisih ndhuwur menara. Gas asam kabut asam sawise pemurnian cocog karo standar emisi.

    Fitur: Peralatan kasebut nggunakake menara sing dikemas kanggo ngresiki gas buang, sing cocog kanggo perawatan pembuangan gas buang terus-terusan lan intermiten. Proses, manajemen, operasi lan perawatan gampang banget lan gampang, ora bakal mengaruhi produksi lokakarya; Uga duwe macem-macem aplikasi ing industri.

    Struktur:Iki minangka menara scrubber sing anyar. Iki kalebu tangki panyimpenan cair, awak menara, bagean inlet udara, lapisan semprotan, lapisan pengepakan, lapisan defogging swirl, tutup kerucut udara lan bolongan inspeksi.

    Lamaran: Pemurnian lan perawatan gas limbah asam lan alkali sing dibuwang ing proses industri kimia, elektronik, metalurgi, elektroplating, tekstil (serat kimia), panganan, manufaktur mesin lan industri liyane. 

    Keuntungan scrubber cetakan PE

    1, pangolahan bahan baku, anti-tuwa, anti-ultraviolet, umur umure nganti 15 taun

    2, tahan korosi, nduweni kinerja suhu sithik banget tinimbang bahan PP (- 70 derajat), cocog digunakake ing lingkungan suhu sithik, rega sedheng, pangiriman cepet

    3, standarisasi produksi cetakan, cetakan awak menara tanpa las, kekuatan dhuwur, resistensi dampak, anti retak, bocor 4, lubang cepet Windows mbukak diselehake ing menara semprotan ngisor, fungsi penghapusan slag sing cepet, pangopènan sing gampang lan trep

    Menara pemurnian gas buang mengalir arus balik arus cair gas. Gas knalpot sing lemes mlebu ing awak menara saka inlet ngisor menara, ngliwati lapisan pengepakan saka ngisor nganti ndhuwur, lan pungkasane dibuwang saka stopkontak pipa ndhuwur menara liwat kipas anti korosi. Solusi netralake ngliwati distributor cair ing sisih ndhuwur menara, nyemprotake kanthi merata menyang lapisan kemasan, mili mudhun ing sisih lapisan kemasan menyang sisih ngisor menara, dibuwang metu saka menara kanthi pipa, lan sirkulasi dening pompa sirkulasi anti-korosi. Amarga gas buang sing munggah lan nyerep mudhun terus kontak ing lapisan pengepakan, konsentrasi zat terlarut ing aliran udara munggah saya mudhun lan mudhun, lan nalika tekan pucuk menara, wis entuk syarat panyerepan lan dibuwang metu saka menara. Kosok baline, konsentrasi media ing cairan mudhun saya saya dhuwur, lan kahanan proses ditemokake nalika tekan sisih ngisor menara, lan dibuwang ing njaba menara.

    1

    Spesifikasi Referensi

    1
    8143737

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • FRP Centrifugal Fan Blower Direct Motor

      Motor Langsung Blower Centrifugal Fan Blower

      Tahan suhu dhuwur banget Tes kipas kasebut nyukupi standar standar tes kode proteksi geni GB / T13274-9 (-), lan ora bakal rusak yen mlaku terus-terusan sajrone 24 jam kanthi kahanan suhu dhuwur. Efisiensi tinggi lan hemat energi Nggunakake perangkat lunak analisis, riset lan pangembangan CAD, CFD lan seri liyane, efisiensi penggemar luwih saka 80%, lan sawetara nomer mesin luwih saka 85%, lan kurva efisiensi ...

    • Direct Engagement Shaft Driven Centrifugal Fan With Lagre Air FLow

      Poros Keterlibatan Langsung Didorong Kipas Centrifugal ...

      Sertifikasi produk hemat energi CQC Tes penggemar tundhuk karo standar nasional GB19761-2009. Piranti kipas bisa mlaku terus-terusan sajrone 24 jam tanpa karusakan, umur umure dawa, hemat energi lan efisien, lan kabeh unit kena stres komputer lan analisis galur kanggo nambah kekuwatan struktural. Operasi pangopènan sing gampang Panganggone tank minyak terlaput minyak nglindhungi bantalan lan inti poros saka gas korosif, ...

    • Exhaust Gas Purification Dust Collecting Spray Tower Column

      Pemurnian Gas Exhaust Debu Ngempalake ...

      Menara pemurnian gas buang mengalir arus balik arus cair gas. Gas knalpot sing lemes mlebu ing awak menara saka inlet ngisor menara, ngliwati lapisan pengepakan saka ngisor nganti ndhuwur, lan pungkasane dibuwang saka stopkontak pipa ndhuwur menara liwat kipas anti korosi. Solusi sing netralake ngliwati distributor cair ing sisih ndhuwur menara, nyemprotake kanthi merata menyang lapisan kemasan, mili mudhun ing ...

    • Fiberglass Backward Curved Centrifugal Exhasut Fan Blower

      Fiberglass Backward Curved Centrifugal Exhasut ...

      F4-72-AType FRP Centrifugal Fan (Motor Langsung) digawe saka bahan gabungan fiberglass kanthi referensi parameter kinerja logam 4-72-A kipas sentrifugal. Seri penggemar iki bisa ngeterake gas korosif sing ngemot komponen asam, alkali lan kimia. Gas sing ditularake ora diidini ngemot zat-zat kenthel, ngemot bledug lan partikel keras (150m nganti m3, suhu gas ≤60 ℃, asor relatif %100%. Seri penggemar iki duwe kekuatan ...

    • Low Price Gas Disposal Spray Tower For Acid Mist Treatment

      Menara Semprotan Pembuangan Gas Rega murah Kanggo Asam ...

      Menara pemurnian gas buang mengalir arus balik arus cair gas. Gas knalpot sing lemes mlebu ing awak menara saka inlet ngisor menara, ngliwati lapisan pengepakan saka ngisor nganti ndhuwur, lan pungkasane dibuwang saka stopkontak pipa ndhuwur menara liwat kipas anti korosi. Solusi sing netralake ngliwati distributor cair ing sisih ndhuwur menara, nyemprotake kanthi merata menyang lapisan kemasan, mili mudhun ing ...

    • PE PP FRP Material Packing Tower For Lab Fumes

      Menara Pengepakan Bahan PE PP FRP Kanggo Asap Lab

      1. Awak menara Awak menara digawe saka PE anti korosi, anti-tuwa, anti-ultraviolet, lan ora ganti warna nganti pirang-pirang taun, lan umur umure nganti 15 taun. Iki luwih tahan suhu kurang (-70 ℃) tinimbang PP. Uga bisa digunakake ing lingkungan suhu sing murah lan terjangkau. Wektu pangiriman cekak lan pangiriman cepet; produksi cetakan standar, awak menara semprotan mbentuk tanpa las, kekuatan dhuwur, anti tabrakan, anti retak, anti bocor; eku ...