• hz

Resistensi suhu murah Anticorrosion Wet Scrubber Wet Kanggo Perawatan Fume

Katrangan singkat:

  • Jinis: Scrubber Wet Vertikal
  • Merek: Lvran
  • Garansi: 1 Taun
  • Aplikasi: Industri Kimia lsp
  • Ukuran: Pasokan Model Khusus lan Multiple
  • Bahan: PP / PE / FRP / Baja Karbon / Baja Karat
  • Tarif dimurnèkaké: 70% -95%
  • Papan Asal: Provinsi Zhejiang, China
  • Layanan Purna Jual Kasedhiya: Dhukungan teknis video, Alat ganti gratis, Dhukungan online
  • Aliran Udara: Kustomisasi
  • Bobot: Iku Gumantung
  • Sertifikasi: ISO9001-2008 / 2015

  • 1

    Detail Produk

    Tag Produk

     Amarga gas buang sing munggah lan nyerep mudhun terus kontak ing lapisan pengepakan, konsentrasi zat terlarut ing aliran udara munggah saya mudhun lan mudhun, lan nalika tekan pucuk menara, wis entuk syarat panyerepan lan dibuwang metu saka menara. Kosok baline, konsentrasi media ing cairan mudhun saya saya dhuwur, lan kahanan proses ditemokake nalika tekan sisih ngisor menara, lan dibuwang ing njaba menara.

    1

    1. Pengepakan

    Kemasan ing menara bisa nyedhiyakake area permukaan sing cukup gedhe kanggo ningkatake kontak fase gas lengkap:
    Kudu duwe area permukaan sing luwih spesifik; tingkat transfer massa sing luwih dhuwur; kinerja pelembab sing apik lan kondusif kanggo distribusi gas lan cairan sing padha; kapasitas porositas, gas lan cairan sing luwih apik lan resistensi aliran udara sing luwih apik; kekuatan mekanik sing dhuwur, tahan korosi, Gampang diresiki nanging ora gampang dipecah.

    2. Tambahan obat

    (1) Jeneng agen: tambah asam sulfat encer menyang menara penyerapan alkali, tambah natrium hidroksida menyang menara nyerep asam

    Spesifikasi Referensi

    1
    8143737

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • High Air Flow Rate Ventilation Fan

      Kipas Ventilasi Tingkat Aliran Udara Dhuwur

      Jeneng produk: Kipas Tekanan Tinggi FRP Nglamar Produk: Kipas tekanan tinggi FRP bisa digunakake kanthi akeh ing proses pembuatan serat kaca, penyempurnaan bumi langka, obat kimia, deodorisasi limbah, anaerobik kertas, daur ulang asam lan lingkungan liyane sing ngemot gas korosif tekanan tinggi. Fitur: 1. Tekanan angin kipas bisa tekan 7000Pa, kanthi panggunaan akeh lan macem-macem kahanan kerja; Efisiensi tinggi lan hemat energi (ngirit listrik), kanggo ...

    • FRP Sound-proof Box

      FRP Box Swara-bukti

      Penggemar tipe kothak jampel Suara Fiberglass umume digunakake kanggo deodorisasi limbah, deodorisasi biologis, industri farmasi lan kimia, elektroplating pickling, laboratorium, industri semikonduktor lan papan liyane sing ngemot komponen asam lan alkali lan komponen kimia gas korosif. Saiki, insulasi swara kipas jinis kothak akeh digunakake, sing dibutuhake ing lingkungan swara sing kurang. Iku luwih stabil nalika obah, lan luwih tenang nalika mlaku ...

    • Carbon Steel Shaft Driven Draft fan

      Kipas Baja Didorong Baja Karbon

      [Pambuka ringkes] Kipas baja karbon tahan suhu dhuwur, casing kipas baja karbon, bel mlebu, lan impeller kabeh murni FRP, ngganti proses produksi FRP baja karbon kanthi tradisional. Bolt sambungake casing lan bingkai wesi nggunakake cetakan integral lan nutupi cara perawatan, sing bisa ngatasi fenomena kerusakan samberan sing disebabake korosi. Kipas kasebut nggunakake basis lapisan pindho, ora prelu ...

    • Direct Engagement Shaft Driven Centrifugal Fan With Lagre Air FLow

      Poros Keterlibatan Langsung Didorong Kipas Centrifugal ...

      Sertifikasi produk hemat energi CQC Tes penggemar tundhuk karo standar nasional GB19761-2009. Piranti kipas bisa mlaku terus-terusan sajrone 24 jam tanpa karusakan, umur umure dawa, hemat energi lan efisien, lan kabeh unit kena stres komputer lan analisis galur kanggo nambah kekuwatan struktural. Operasi pangopènan sing gampang Panganggone tank minyak terlaput minyak nglindhungi bantalan lan inti poros saka gas korosif, ...

    • Exhaust Gas Purification Dust Collecting Spray Tower Column

      Pemurnian Gas Exhaust Debu Ngempalake ...

      Menara pemurnian gas buang mengalir arus balik arus cair gas. Gas knalpot sing lemes mlebu ing awak menara saka inlet ngisor menara, ngliwati lapisan pengepakan saka ngisor nganti ndhuwur, lan pungkasane dibuwang saka stopkontak pipa ndhuwur menara liwat kipas anti korosi. Solusi sing netralake ngliwati distributor cair ing sisih ndhuwur menara, nyemprotake kanthi merata menyang lapisan kemasan, mili mudhun ing ...

    • Low Price Gas Disposal Spray Tower For Acid Mist Treatment

      Menara Semprotan Pembuangan Gas Rega murah Kanggo Asam ...

      Menara pemurnian gas buang mengalir arus balik arus cair gas. Gas knalpot sing lemes mlebu ing awak menara saka inlet ngisor menara, ngliwati lapisan pengepakan saka ngisor nganti ndhuwur, lan pungkasane dibuwang saka stopkontak pipa ndhuwur menara liwat kipas anti korosi. Solusi sing netralake ngliwati distributor cair ing sisih ndhuwur menara, nyemprotake kanthi merata menyang lapisan kemasan, mili mudhun ing ...