• hz

Poros Keterlibatan Langsung Ndhukung Fan Centrifugal Kanthi Aliran Udara Lagre

Katrangan singkat:


Kipas sentrifugal FRP yaiku penggemar sing digawe saka bahan FRP, uga diarani kipas sentrifugal antikorrosif. Umume, penggemar sentrifugal FRP bisa digunakake ing kesempatan kanthi gas korosif kanggo ngeculake gas korosif.
Gas sing ditularake ora diidini ngemot zat-zat kenthel, bledug lan partikel keras kurang saka utawa padha karo 150mg / m3, suhu gas kurang saka utawa padha karo 60 derajat, lan asor relatif kurang saka utawa padha karo 100%. Pembuangan sentrifugal FRP ora cocog kanggo papan sing paling dhuwur. Jinis D nuduhake jinis transmisi kopling sing didorong dening Shaft

Detail Produk

Tag Produk

Sertifikasi produk hemat energi CQC

Tes penggemar tundhuk karo standar nasional GB19761-2009. Piranti kipas bisa mlaku terus-terusan sajrone 24 jam tanpa karusakan, umur umure dawa, hemat energi lan efisien, lan kabeh unit kena stres komputer lan analisis galur kanggo nambah kekuwatan struktural.

Operasi pangopènan sing gampang

Pemanfaatan tangki minyak tertutup minyak nglindhungi bantalan lan inti batang saka gas korosif, ndawakake umur layanan, nyuda frekuensi kegagalan, produksi modular, spesifikasi seragam, bagean lan bahan sing lengkap, lan bisa digunakake paling cepet lan paling sithik Biaya, instalasi lan pangopènan lengkap.

Nyedhiyakake tim layanan

Menehi perusahaan kanggo ngukur kinerja, geter, lan menehi laporan tes kanggo nyegah kegagalan sadurunge kedadeyan, lan kanggo mesthekake yen penggemar mlaku ing kahanan sing paling apik. Bisa disesuaikan karo spesifikasi khusus pelanggan supaya kipas bisa mlaku ing titik efisiensi paling dhuwur.

Drive kopling:

Kaluwihan:efisiensi transmisi sing dhuwur, keamanan lan andal, lan syarat akurasi sing dhuwur kanggo instalasi lan pangopènan. Saiki, akeh penggemar sing biasane didhukung kopling.

Kerugian:Pay manungsa waé sing luwih ketat kanggo nyegah masalah. Perpindahan relatif lan ora seimbang karo rotor minangka masalah umum ing transmisi kopling.

8144616

Spesifikasi Referensi

1

21 (2)

21 (3)

21 (4)

8143737

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Carbon Steel Shaft Driven Draft fan

      Kipas Baja Didorong Baja Karbon

      [Pambuka ringkes] Kipas baja karbon tahan suhu dhuwur, casing kipas baja karbon, bel mlebu, lan impeller kabeh murni FRP, ngganti proses produksi FRP baja karbon kanthi tradisional. Bolt sambungake casing lan bingkai wesi nggunakake cetakan integral lan nutupi cara perawatan, sing bisa ngatasi fenomena kerusakan samberan sing disebabake korosi. Kipas kasebut nggunakake basis lapisan pindho, ora prelu ...

    • Siemens Motor Centrifugal Fan

      Kipas Siemens Motor Centrifugal

      Kipas FRP Noise Kurang: Bisa digunakake kanthi akeh nalika mbuwang asam korosif lan gas alkali, perawatan gas sampah lan pemurnian, deodorisasi limbah lan lingkungan liyane sing ngemot gas korosif. Rincian Kipas FRP Noise Rendah: 1. Kipas FRP sing rame, entuk sertifikat kualifikasi bukti-bukti nasional lan sertifikat produk teknologi tinggi, casing kipas, lonceng inlet, impeller digawe saka FRP kerapatan tinggi, ganti lin baja karbon tradisional ...

    • Sound Insulation Tank For Reducing Noise

      Tangki Isolasi Swara Kanggo Ngurangi gangguan

      Kipas isolasi FRP Sound digunakake banget, ditrapake kanggo macem-macem kahanan kerja, hemat energi sing efisien, ngirit biaya, kanggo ngasilake bathi kanggo sampeyan. Kinerja tinggi, efisiensi tinggi, geter sithik lan swara sithik。 digunakake banget kanggo ekstraksi lan limbah asam korosif lan gas alkali, perawatan gas limbah lan pemurnian, deodorisasi limbah, lsp. (Lingkungan gas korosif).

    • Fiberglass Backward Curved Centrifugal Exhasut Fan Blower

      Fiberglass Backward Curved Centrifugal Exhasut ...

      F4-72-AType FRP Centrifugal Fan (Motor Langsung) digawe saka bahan gabungan fiberglass kanthi referensi parameter kinerja logam 4-72-A kipas sentrifugal. Seri penggemar iki bisa ngeterake gas korosif sing ngemot komponen asam, alkali lan kimia. Gas sing ditularake ora diidini ngemot zat-zat kenthel, ngemot bledug lan partikel keras (150m nganti m3, suhu gas ≤60 ℃, asor relatif %100%. Seri penggemar iki duwe kekuatan ...

    • FRP Sound-proof Box

      FRP Box Swara-bukti

      Penggemar tipe kothak jampel Suara Fiberglass umume digunakake kanggo deodorisasi limbah, deodorisasi biologis, industri farmasi lan kimia, elektroplating pickling, laboratorium, industri semikonduktor lan papan liyane sing ngemot komponen asam lan alkali lan komponen kimia gas korosif. Saiki, insulasi swara kipas jinis kothak akeh digunakake, sing dibutuhake ing lingkungan swara sing kurang. Iku luwih stabil nalika obah, lan luwih tenang nalika mlaku ...

    • Corrosion, explosion and static resistance Smoke Exhaust Blower Fan

      Korosi, bledosan lan resistensi statis Smok ...

      Penggemar Lvyijing nggunakake konsep desain canggih, nggunakake PROE, sistem tambahan CAD kanggo desain, lan nggunakake merek resin, serat kaca lan bahan baku liyane sing terkenal kanggo nggawe kinerja sing tepat, operasi sing stabil, kualitas apik banget lan tampilan sing apik. Lvyijing wis ngowahi cangkriman kothak penggemar FRP tekanan medium lan tekanan murah dadi cangkeme bunder, sing nyuda kerusuhan lan gangguan ing outlet kipas lan nambah ...