• hz

Produk sampingan penggemar

  • Sound Insulation Tank For Reducing Noise

    Tangki Isolasi Swara Kanggo Ngurangi gangguan

    Kipas isolasi FRP Sound digunakake banget, ditrapake kanggo macem-macem kahanan kerja, hemat energi sing efisien, ngirit biaya, kanggo ngasilake bathi kanggo sampeyan. Kinerja tinggi, efisiensi tinggi, geter sithik lan swara sithik。 digunakake banget kanggo ekstraksi lan limbah asam korosif lan gas alkali, perawatan gas limbah lan pemurnian, deodorisasi limbah, lsp. (Lingkungan gas korosif).
  • FRP Sound-proof Box

    FRP Box Swara-bukti

    Penggemar tipe kothak jampel Suara Fiberglass umume digunakake kanggo deodorisasi limbah, deodorisasi biologis, industri farmasi lan kimia, elektroplating pickling, laboratorium, industri semikonduktor lan papan liyane sing ngemot komponen asam lan alkali lan komponen kimia gas korosif. Saiki, insulasi swara kipas jinis kothak akeh digunakake, sing dibutuhake ing lingkungan swara sing kurang. Iku luwih stabil nalika obah, lan luwih tenang nalika mlaku. Kipas isolasi FRP Swara ...