• hz

Fiberglass Backward Curved Centrifugal Exhasut Fan Blower

Katrangan singkat:

  • Jinis: Kipas Centrifugal
  • Tipe Saiki Listrik: AC
  • Sing dipasang: Kipas Saluran
  • Merek: Lvran
  • Tegangan: 380 V / 415V / 220V lsp
  • Garansi: 1 Taun
  • Ukuran: Pasokan Model Multiple
  • Suhu: <60 ℃ (Biasa)
  • Papan Asal: Zhejiang, China
  • Sertifikasi: AMCA, ISO9001
  • Layanan Purna Jual Kasedhiya: Dhukungan Online
  • Aplikasi: Ventilasi knalpot
  • Wektu urip: 5-10tahun +
  • Jenis Motor: Motor Langsung, Didhukung Sabuk, Didhukung Batang
  • Wektu Utama: 10-15 dina / 15-25 dina sawise mbayar sadurunge
  • Jangka Pembayaran: TT / LC

  • Detail Produk

    Tag Produk

    F4-72-AType FRP Centrifugal Fan (Motor Langsung) digawe saka bahan gabungan fiberglass kanthi referensi parameter kinerja logam 4-72-A kipas sentrifugal. Seri penggemar iki bisa ngeterake gas korosif sing ngemot komponen asam, alkali lan kimia. Gas sing ditularake ora diidini ngemot bahan-bahan kenthel, ngemot bledug lan partikel keras (150m nganti m3, suhu gas ≤60 ℃, asor relatif ≤100%. Serial kipas iki duwe kekuatan dhuwur, bobot entheng, ora gampang umure, lan resistensi korosi sing apik., Swara sithik, operasi stabil, lan liya-liyane, minangka penggemar anti-korosi tujuan umum. Serangkaian penggemar iki akeh digunakake ing bahan kimia, elektroplating, oksidasi, pembangkit listrik, laboratorium, papan sirkuit, peralatan perlindungan lingkungan lan papan liya sing ngemot gas korosif.

    Fitur:

    1. Efek ventilasi sing apik: F4-72-Kipas sentrifugal plastik sing nguatake serat kaca duweni efek ekstraksi udara sing apik, sing cocog banget kanggo knalpot pipa utawa pasokan udara;

    2. tahan korosi: bisa nolak karat asam lan alkali lan umure dawa.

    3. Swara sithik: F4-72-Kipas sentrifugal plastik bertulang serat kaca nggunakake desain sudut impeller sing wajar miturut aerodinamika, ora ana gesekan mekanik sajrone operasi, lan garis bentuk pisau sing cukup bisa nyuda swara; F4-72-Kipas sentrifugal plastik sing diperkuat serat kaca Suara sing digawe penggemar kipas swara frekuensi dhuwur, yen ana alangan, bisa uga ora tahan banter.

    4. Operasi lancar: Desain impeller sing dioptimalake nyuda gaya aksial nganti minimal, lan ana impeller sing efisien, lan koreksi keseimbangan statis lan dinamis, dadi kabeh mesin bisa lancar. Tanpa piranti pangirangan geter, bantalan amplitudo cukup sithik.

    Kaluwihan lan kekurangan sambungan langsung:

    Kaluwihan:ngirit bagean, bagean sing luwih rentan, kinerja sing dipercaya. Poros kipas ora duwe kekuwatan tambahan, lan tenaga transmisi bisa gedhe.

    Kerugian:Sambung langsung karo motor, kacepetan impeller padha karo kacepetan motor. Sambungan langsung umume cocog kanggo penggemar kanthi volume lan tekanan udhara sing cukup sithik, kanthi kacepetan opsional sing kurang.

    Spesifikasi Referensi

    1

    FAQ

    P: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

    A: Kita minangka produsen profesional lan perusahaan dagang, luwih saka 10 taun pengalaman produksi lan pengalaman adol. (OEM / ODM)

    P: Suwene kiriman sampeyan?

    A: Umume 5-10 dina yen barang wis kasedhiya. utawa 15-20 dina yen barang ora ana ing stok, miturut jumlah.

    P: Pabrik sampeyan dununge? Kepiye carane bisa dolan mrana?

    A: Pabrik kita dununge ing Provinsi Zhejiang, cedhak Shanghai. Sugeng rawuh kanggo ngunjungi kita kapan wae

    P: Kepiye carane bisa entuk kutipan kasebut?

    A: Marang persyaratan lan spesifikasi, kayata kahanan kerja, debu utawa karakteristik asap, volume udara (CFM / CMH), area filter (M2), suhu inlet (℃), kecepatan angin (M / min) lsp. Kita bakal kirim kutipan ing 24 jam.

    P: Kepiye cara mbayar produk kasebut?

    A: T / T, L / C.

    P: Suwene wektu pengiriman?

    A: Miturut jumlah tuku.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Sound Insulation Tank For Reducing Noise

      Tangki Isolasi Swara Kanggo Ngurangi gangguan

      Kipas isolasi FRP Sound digunakake banget, ditrapake kanggo macem-macem kahanan kerja, hemat energi sing efisien, ngirit biaya, kanggo ngasilake bathi kanggo sampeyan. Kinerja tinggi, efisiensi tinggi, geter sithik lan swara sithik。 digunakake banget kanggo ekstraksi lan limbah asam korosif lan gas alkali, perawatan gas limbah lan pemurnian, deodorisasi limbah, lsp. (Lingkungan gas korosif).

    • Carbon Steel Shaft Driven Draft fan

      Kipas Baja Didorong Baja Karbon

      [Pambuka ringkes] Kipas baja karbon tahan suhu dhuwur, casing kipas baja karbon, bel mlebu, lan impeller kabeh murni FRP, ngganti proses produksi FRP baja karbon kanthi tradisional. Bolt sambungake casing lan bingkai wesi nggunakake cetakan integral lan nutupi cara perawatan, sing bisa ngatasi fenomena kerusakan samberan sing disebabake korosi. Kipas kasebut nggunakake basis lapisan pindho, ora prelu ...

    • Siemens Motor Centrifugal Fan

      Kipas Siemens Motor Centrifugal

      Kipas FRP Noise Kurang: Bisa digunakake kanthi akeh nalika mbuwang asam korosif lan gas alkali, perawatan gas sampah lan pemurnian, deodorisasi limbah lan lingkungan liyane sing ngemot gas korosif. Rincian Kipas FRP Noise Rendah: 1. Kipas FRP sing rame, entuk sertifikat kualifikasi bukti-bukti nasional lan sertifikat produk teknologi tinggi, casing kipas, lonceng inlet, impeller digawe saka FRP kerapatan tinggi, ganti lin baja karbon tradisional ...

    • FRP Sound-proof Box

      FRP Box Swara-bukti

      Penggemar tipe kothak jampel Suara Fiberglass umume digunakake kanggo deodorisasi limbah, deodorisasi biologis, industri farmasi lan kimia, elektroplating pickling, laboratorium, industri semikonduktor lan papan liyane sing ngemot komponen asam lan alkali lan komponen kimia gas korosif. Saiki, insulasi swara kipas jinis kothak akeh digunakake, sing dibutuhake ing lingkungan swara sing kurang. Iku luwih stabil nalika obah, lan luwih tenang nalika mlaku ...

    • Small Size Anti-corrosion Fan

      Kipas Anti-korosi Ukuran Kecil

      Penggemar plastik sing ngencengi serat kaca sing hemat energi lan ramah lingkungan duwe riset lan pangembangan kemampuan kanggo nambah ilmu teknologi penggemar, kanthi efektif ngilangi kesalahan, supaya sampeyan bisa ngrasakake penggemar sing berkualitas, lan mbantu tuku luwih cepet lan bener pancasan. F4-72-AType FRP Centrifugal Fan (Motor Langsung) digawe saka bahan gabungan fiberglass kanthi referensi kinerja pa ...

    • Belt Driven Centrifugal Fan

      Sabuk Didhukung Fan Centrifugal

      Operasi pangopènan sing gampang Nyedhiyakake manual keamanan penggemar lan pangopènan, peralatan penggemar ora bakal rusak nalika operasi suwene 24 jam, umur panjang, hemat energi, efisiensi tinggi lan hemat daya, kabeh unit kasebut ngalami stres lan ketegangan komputer analisis Menganalisis lan ningkatake kekuwatan struktural. Rotor sing disegel bermutu tinggi Tangki minyak mesin tertutup bath-oil nglindhungi bantalan lan poros inti saka gas korosif. Pungkasan batang kasebut ...