• hz

Kipas FRP Tipe

  • Fiberglass Backward Curved Centrifugal Exhasut Fan Blower

    Fiberglass Backward Curved Centrifugal Exhasut Fan Blower

    F4-72-AType FRP Centrifugal Fan (Motor Langsung) digawe saka bahan gabungan fiberglass kanthi referensi parameter kinerja logam 4-72-A kipas sentrifugal. Seri penggemar iki bisa ngeterake gas korosif sing ngemot komponen asam, alkali lan kimia. Gas sing ditularake ora diidini ngemot bahan-bahan kenthel, ngemot bledug lan partikel keras (150m nganti m3, suhu gas ≤60 ℃, asor relatif ≤100%. Serial kipas iki duwe kekuatan dhuwur, bobot entheng, ora gampang tuwa, ...
  • FRP Centrifugal Fan Blower Direct Motor

    Motor Langsung Blower Centrifugal Fan Blower

    Tahan suhu dhuwur banget Tes kipas kasebut nyukupi standar standar tes kode proteksi geni GB / T13274-9 (-), lan ora bakal rusak yen mlaku terus-terusan sajrone 24 jam kanthi kahanan suhu dhuwur. Efisiensi tinggi lan hemat energi Nggunakake perangkat lunak analisis, riset lan pangembangan CAD, CFD lan seri liyane, efisiensi penggemar luwih saka 80%, lan sawetara nomer mesin luwih gedhe tinimbang 85%, lan kurva efisiensi flat, sing kondusif kanggo dhuwur ...
  • Small Size Anti-corrosion Fan

    Kipas Anti-korosi Ukuran Kecil

    Penggemar plastik sing ngencengi serat kaca sing hemat energi lan ramah lingkungan duwe riset lan pangembangan kemampuan kanggo nambah ilmu teknologi penggemar, kanthi efektif ngilangi kesalahan, supaya sampeyan bisa ngrasakake penggemar sing berkualitas, lan mbantu tuku luwih cepet lan bener pancasan. F4-72-AType FRP Centrifugal Fan (Motor Langsung) digawe saka bahan gabungan fiberglass kanthi referensi parameter kinerja logam 4-72-A kipas sentrifugal. Seri penggemar iki ...