• hz

Kipas FRP jinis C

  • High Air Flow Rate Ventilation Fan

    Kipas Ventilasi Tingkat Aliran Udara Dhuwur

    Serangkaian kipas bisa ngirim gas korosif sing ngemot komponen asam, alkali lan kimia. Gas menehi saran ora diidini ngemot lengket, kalebu lebu lan partikel partikel hard yaiku 150 mg / m3, suhu gas 80 ℃ utawa kurang lan asor relatif 95 % utawa kurang, penggemar kipas iki duwe kekuatan dhuwur, bobot entheng, ora gampang tuwa, tahan karat sing apik, swara sithik, mlaku stabil, lan liya-liyane. Kipas anti-korosi lan asam - alkali sing apik. Penggemar akeh digunakake ing industri kimia, elektroplasi, oksidasi, pembangkit listrik, laboratorium, papan sirkuit, peralatan perlindungan lingkungan lan papan liyane sing ngemot gas korosif.

  • Siemens Motor Centrifugal Fan

    Kipas Siemens Motor Centrifugal

    Serangkaian kipas bisa ngirim gas korosif sing ngemot komponen asam, alkali lan kimia. Gas menehi saran ora diidini ngemot lengket, kalebu lebu lan partikel partikel hard yaiku 150 mg / m3, suhu gas 80 ℃ utawa kurang lan asor relatif 95 % utawa kurang, penggemar kipas iki duwe kekuatan dhuwur, bobot entheng, ora gampang tuwa, tahan karat sing apik, swara sithik, mlaku stabil, lan liya-liyane. Kipas anti-korosi lan asam - alkali sing apik. Penggemar akeh digunakake ing industri kimia, elektroplasi, oksidasi, pembangkit listrik, laboratorium, papan sirkuit, peralatan perlindungan lingkungan lan papan liyane sing ngemot gas korosif.

  • Belt Driven Centrifugal Fan

    Sabuk Didhukung Fan Centrifugal

    Serangkaian kipas bisa ngirim gas korosif sing ngemot komponen asam, alkali lan kimia. Gas menehi saran ora diidini ngemot lengket, kalebu lebu lan partikel partikel hard yaiku 150 mg / m3, suhu gas 80 ℃ utawa kurang lan asor relatif 95 % utawa kurang, penggemar kipas iki duwe kekuatan dhuwur, bobot entheng, ora gampang tuwa, tahan karat sing apik, swara sithik, mlaku stabil, lan liya-liyane. Kipas anti-korosi lan asam - alkali sing apik. Penggemar akeh digunakake ing industri kimia, elektroplasi, oksidasi, pembangkit listrik, laboratorium, papan sirkuit, peralatan perlindungan lingkungan lan papan liyane sing ngemot gas korosif.

  • Corrosion, explosion and static resistance Smoke Exhaust Blower Fan

    Kipas, bledosan lan resistensi statis Fan Blower Knalpot

    Serangkaian kipas bisa ngirim gas korosif sing ngemot komponen asam, alkali lan kimia. Gas menehi saran ora diidini ngemot lengket, kalebu lebu lan partikel partikel hard yaiku 150 mg / m3, suhu gas 80 ℃ utawa kurang lan asor relatif 95 % utawa kurang, penggemar kipas iki duwe kekuatan dhuwur, bobot entheng, ora gampang tuwa, tahan karat sing apik, swara sithik, mlaku stabil, lan liya-liyane. Kipas anti-korosi lan asam - alkali sing apik. Penggemar akeh digunakake ing industri kimia, elektroplasi, oksidasi, pembangkit listrik, laboratorium, papan sirkuit, peralatan perlindungan lingkungan lan papan liyane sing ngemot gas korosif.