• hz

Kipas FRP tipe D

  • Industrial Air Extraction Shaft-coupling centrifugal fan

    Kipas sentrifugal kopling kopling Industrial Industrial

    Kipas sentrifugal FRP yaiku penggemar sing digawe saka bahan FRP, uga diarani kipas sentrifugal antikorrosif. Umume, penggemar sentrifugal FRP bisa digunakake ing kesempatan kanthi gas korosif kanggo ngeculake gas korosif.
    Gas sing ditularake ora diidini ngemot zat-zat kenthel, bledug lan partikel keras kurang saka utawa padha karo 150mg / m3, suhu gas kurang saka utawa padha karo 60 derajat, lan asor relatif kurang saka utawa padha karo 100%. Pembuangan sentrifugal FRP ora cocog kanggo papan sing paling dhuwur. Jinis D nuduhake jinis transmisi kopling sing didorong dening Shaft

  • Carbon Steel Shaft Driven Draft fan

    Kipas Baja Didorong Baja Karbon

    Kipas sentrifugal FRP yaiku penggemar sing digawe saka bahan FRP, uga diarani kipas sentrifugal antikorrosif. Umume, penggemar sentrifugal FRP bisa digunakake ing kesempatan kanthi gas korosif kanggo ngeculake gas korosif.
    Gas sing ditularake ora diidini ngemot zat-zat kenthel, bledug lan partikel keras kurang saka utawa padha karo 150mg / m3, suhu gas kurang saka utawa padha karo 60 derajat, lan asor relatif kurang saka utawa padha karo 100%. Pembuangan sentrifugal FRP ora cocog kanggo papan sing paling dhuwur. Jinis D nuduhake jinis transmisi kopling sing didorong dening Shaft

  • Direct Engagement Shaft Driven Centrifugal Fan With Lagre Air FLow

    Poros Keterlibatan Langsung Ndhukung Fan Centrifugal Kanthi Aliran Udara Lagre

    Kipas sentrifugal FRP yaiku penggemar sing digawe saka bahan FRP, uga diarani kipas sentrifugal antikorrosif. Umume, penggemar sentrifugal FRP bisa digunakake ing kesempatan kanthi gas korosif kanggo ngeculake gas korosif.
    Gas sing ditularake ora diidini ngemot zat-zat kenthel, bledug lan partikel keras kurang saka utawa padha karo 150mg / m3, suhu gas kurang saka utawa padha karo 60 derajat, lan asor relatif kurang saka utawa padha karo 100%. Pembuangan sentrifugal FRP ora cocog kanggo papan sing paling dhuwur. Jinis D nuduhake jinis transmisi kopling sing didorong dening Shaft