• hz

Penggemar FRP

  • Sound Insulation Tank For Reducing Noise

    Tangki Isolasi Swara Kanggo Ngurangi gangguan

    Kipas isolasi FRP Sound digunakake banget, ditrapake kanggo macem-macem kahanan kerja, hemat energi sing efisien, ngirit biaya, kanggo ngasilake bathi kanggo sampeyan. Kinerja tinggi, efisiensi tinggi, geter sithik lan swara sithik。 digunakake banget kanggo ekstraksi lan limbah asam korosif lan gas alkali, perawatan gas limbah lan pemurnian, deodorisasi limbah, lsp. (Lingkungan gas korosif).
  • Fiberglass Backward Curved Centrifugal Exhasut Fan Blower

    Fiberglass Backward Curved Centrifugal Exhasut Fan Blower

    F4-72-AType FRP Centrifugal Fan (Motor Langsung) digawe saka bahan gabungan fiberglass kanthi referensi parameter kinerja logam 4-72-A kipas sentrifugal. Seri penggemar iki bisa ngeterake gas korosif sing ngemot komponen asam, alkali lan kimia. Gas sing ditularake ora diidini ngemot bahan-bahan kenthel, ngemot bledug lan partikel keras (150m nganti m3, suhu gas ≤60 ℃, asor relatif ≤100%. Serial kipas iki duwe kekuatan dhuwur, bobot entheng, ora gampang tuwa, ...
  • Industrial Air Extraction Shaft-coupling centrifugal fan

    Kipas sentrifugal kopling kopling Industrial Industrial

    Kipas sentrifugal FRP yaiku penggemar sing digawe saka bahan FRP, uga diarani kipas sentrifugal antikorrosif. Umume, penggemar sentrifugal FRP bisa digunakake ing kesempatan kanthi gas korosif kanggo ngeculake gas korosif.
    Gas sing ditularake ora diidini ngemot zat-zat kenthel, bledug lan partikel keras kurang saka utawa padha karo 150mg / m3, suhu gas kurang saka utawa padha karo 60 derajat, lan asor relatif kurang saka utawa padha karo 100%. Pembuangan sentrifugal FRP ora cocog kanggo papan sing paling dhuwur. Jinis D nuduhake jinis transmisi kopling sing didorong dening Shaft

  • Carbon Steel Shaft Driven Draft fan

    Kipas Baja Didorong Baja Karbon

    Kipas sentrifugal FRP yaiku penggemar sing digawe saka bahan FRP, uga diarani kipas sentrifugal antikorrosif. Umume, penggemar sentrifugal FRP bisa digunakake ing kesempatan kanthi gas korosif kanggo ngeculake gas korosif.
    Gas sing ditularake ora diidini ngemot zat-zat kenthel, bledug lan partikel keras kurang saka utawa padha karo 150mg / m3, suhu gas kurang saka utawa padha karo 60 derajat, lan asor relatif kurang saka utawa padha karo 100%. Pembuangan sentrifugal FRP ora cocog kanggo papan sing paling dhuwur. Jinis D nuduhake jinis transmisi kopling sing didorong dening Shaft

  • High Air Flow Rate Ventilation Fan

    Kipas Ventilasi Tingkat Aliran Udara Dhuwur

    Serangkaian kipas bisa ngirim gas korosif sing ngemot komponen asam, alkali lan kimia. Gas menehi saran ora diidini ngemot lengket, kalebu lebu lan partikel partikel hard yaiku 150 mg / m3, suhu gas 80 ℃ utawa kurang lan asor relatif 95 % utawa kurang, penggemar kipas iki duwe kekuatan dhuwur, bobot entheng, ora gampang tuwa, tahan karat sing apik, swara sithik, mlaku stabil, lan liya-liyane. Kipas anti-korosi lan asam - alkali sing apik. Penggemar akeh digunakake ing industri kimia, elektroplasi, oksidasi, pembangkit listrik, laboratorium, papan sirkuit, peralatan perlindungan lingkungan lan papan liyane sing ngemot gas korosif.

  • Siemens Motor Centrifugal Fan

    Kipas Siemens Motor Centrifugal

    Serangkaian kipas bisa ngirim gas korosif sing ngemot komponen asam, alkali lan kimia. Gas menehi saran ora diidini ngemot lengket, kalebu lebu lan partikel partikel hard yaiku 150 mg / m3, suhu gas 80 ℃ utawa kurang lan asor relatif 95 % utawa kurang, penggemar kipas iki duwe kekuatan dhuwur, bobot entheng, ora gampang tuwa, tahan karat sing apik, swara sithik, mlaku stabil, lan liya-liyane. Kipas anti-korosi lan asam - alkali sing apik. Penggemar akeh digunakake ing industri kimia, elektroplasi, oksidasi, pembangkit listrik, laboratorium, papan sirkuit, peralatan perlindungan lingkungan lan papan liyane sing ngemot gas korosif.

  • Belt Driven Centrifugal Fan

    Sabuk Didhukung Fan Centrifugal

    Serangkaian kipas bisa ngirim gas korosif sing ngemot komponen asam, alkali lan kimia. Gas menehi saran ora diidini ngemot lengket, kalebu lebu lan partikel partikel hard yaiku 150 mg / m3, suhu gas 80 ℃ utawa kurang lan asor relatif 95 % utawa kurang, penggemar kipas iki duwe kekuatan dhuwur, bobot entheng, ora gampang tuwa, tahan karat sing apik, swara sithik, mlaku stabil, lan liya-liyane. Kipas anti-korosi lan asam - alkali sing apik. Penggemar akeh digunakake ing industri kimia, elektroplasi, oksidasi, pembangkit listrik, laboratorium, papan sirkuit, peralatan perlindungan lingkungan lan papan liyane sing ngemot gas korosif.

  • FRP Centrifugal Fan Blower Direct Motor

    Motor Langsung Blower Centrifugal Fan Blower

    Tahan suhu dhuwur banget Tes kipas kasebut nyukupi standar standar tes kode proteksi geni GB / T13274-9 (-), lan ora bakal rusak yen mlaku terus-terusan sajrone 24 jam kanthi kahanan suhu dhuwur. Efisiensi tinggi lan hemat energi Nggunakake perangkat lunak analisis, riset lan pangembangan CAD, CFD lan seri liyane, efisiensi penggemar luwih saka 80%, lan sawetara nomer mesin luwih gedhe tinimbang 85%, lan kurva efisiensi flat, sing kondusif kanggo dhuwur ...
  • Direct Engagement Shaft Driven Centrifugal Fan With Lagre Air FLow

    Poros Keterlibatan Langsung Ndhukung Fan Centrifugal Kanthi Aliran Udara Lagre

    Kipas sentrifugal FRP yaiku penggemar sing digawe saka bahan FRP, uga diarani kipas sentrifugal antikorrosif. Umume, penggemar sentrifugal FRP bisa digunakake ing kesempatan kanthi gas korosif kanggo ngeculake gas korosif.
    Gas sing ditularake ora diidini ngemot zat-zat kenthel, bledug lan partikel keras kurang saka utawa padha karo 150mg / m3, suhu gas kurang saka utawa padha karo 60 derajat, lan asor relatif kurang saka utawa padha karo 100%. Pembuangan sentrifugal FRP ora cocog kanggo papan sing paling dhuwur. Jinis D nuduhake jinis transmisi kopling sing didorong dening Shaft

  • Corrosion, explosion and static resistance Smoke Exhaust Blower Fan

    Kipas, bledosan lan resistensi statis Fan Blower Knalpot

    Serangkaian kipas bisa ngirim gas korosif sing ngemot komponen asam, alkali lan kimia. Gas menehi saran ora diidini ngemot lengket, kalebu lebu lan partikel partikel hard yaiku 150 mg / m3, suhu gas 80 ℃ utawa kurang lan asor relatif 95 % utawa kurang, penggemar kipas iki duwe kekuatan dhuwur, bobot entheng, ora gampang tuwa, tahan karat sing apik, swara sithik, mlaku stabil, lan liya-liyane. Kipas anti-korosi lan asam - alkali sing apik. Penggemar akeh digunakake ing industri kimia, elektroplasi, oksidasi, pembangkit listrik, laboratorium, papan sirkuit, peralatan perlindungan lingkungan lan papan liyane sing ngemot gas korosif.

  • Small Size Anti-corrosion Fan

    Kipas Anti-korosi Ukuran Kecil

    Penggemar plastik sing ngencengi serat kaca sing hemat energi lan ramah lingkungan duwe riset lan pangembangan kemampuan kanggo nambah ilmu teknologi penggemar, kanthi efektif ngilangi kesalahan, supaya sampeyan bisa ngrasakake penggemar sing berkualitas, lan mbantu tuku luwih cepet lan bener pancasan. F4-72-AType FRP Centrifugal Fan (Motor Langsung) digawe saka bahan gabungan fiberglass kanthi referensi parameter kinerja logam 4-72-A kipas sentrifugal. Seri penggemar iki ...
  • FRP Sound-proof Box

    FRP Box Swara-bukti

    Penggemar tipe kothak jampel Suara Fiberglass umume digunakake kanggo deodorisasi limbah, deodorisasi biologis, industri farmasi lan kimia, elektroplating pickling, laboratorium, industri semikonduktor lan papan liyane sing ngemot komponen asam lan alkali lan komponen kimia gas korosif. Saiki, insulasi swara kipas jinis kothak akeh digunakake, sing dibutuhake ing lingkungan swara sing kurang. Iku luwih stabil nalika obah, lan luwih tenang nalika mlaku. Kipas isolasi FRP Swara ...