• hz

Kotak adsorpsi karbon aktif peralatan proteksi lingkungan-Perlindhungan lingkungan Luran

f201808220851193432

Deskripsi peralatan perawatan gas limbah ing kothak adsorpsi karbon aktif

Kothak adsorpsi karbon aktif ijo ijo

Kothak adsorpsi karbon aktif, minangka produk peralatan lingkungan adsorpsi filtrasi gas sampah, kothak adsorpsi karbon aktif bisa digawe saka stainless steel, baja karbon, papan PP lan bahan liyane. Kothak adsorpsi karbon aktif nduweni kaluwihan efisiensi adsorpsi sing dhuwur, aplikasi sing amba, pangopènan sing gampang, bisa ngatasi macem-macem gas limbah sekaligus, karbon aktif duwe penghapusan formaldehida, benzena, TVOC lan gas mbebayani liyane lan disinfeksi lan deodorisasi , menara adsorpsi karbon aktif akeh digunakake

Produksi komponen elektronik, produksi batere (batere), operasi pickling, knalpot laboratorium, metalurgi, kimia, obat-obatan, lukisan, panganan, pembuatan bir lan perawatan gas sampah organik liyane.

Kothak adsorpsi karbon aktif

Gas knalpot organik didhukung dening kipas, tekanan positif utawa tekanan negatif ing omah adsorpsi karbon aktif, ora ana amarga keseimbangan karbon aktif ing permukaan padhet lan daya tarik molekul utawa kesehatan kimia sing ora jenuh, mula nalika kontak permukaan sing padhet karo gas, bisa narik kawigaten molekul gas, lan njaga permukaan sing padhet supaya kuwat, polutan kanggo adsorb, gas buang sawise penyerapan ing sistem pembuangan debu peralatan, standar pembuangan gas murni, saturasi tinggi karbon aktif bisa didaur ulang, nyuda biaya.

Kothak perawatan kabut cat karbon aktif

Kauntungan produk

1. Efisiensi adsorpsi sing dhuwur

Bisa ngatasi macem-macem gas sampah organik campuran sekaligus, tingkat pemurnian sing dhuwur.

2. Ruang lantai cilik lan gampang dirawat

Peralatan kasebut nduweni struktur kompak, ruang lantai cilik, perawatan lan manajemen sing gampang, lan biaya operasional sing murah.

3. Penerapan sing kuwat

Tipe sing wis rampung, njero ruangan ruangan bisa digunakake, ditrapake kanggo macem-macem.

4. Keamanan lan perlindungan lingkungan


Wektu kiriman: Nov-28-2019