• hz

Peralatan perlindungan lingkungan kothak adsorpsi karbon aktif

Peralatan pembakaran katalitik sing diprodhuksi dening peralatan perlindungan lingkungan Hangzhou lvran utamane kalebu peralatan konsentrasi adsorpsi karbon aktif, peralatan pembakaran katalitik lan alat kontrol listrik. Peralatan pembakaran katalitik dirancang miturut rong prinsip dhasar konsentrasi adsorpsi (efisiensi tinggi) lan pembakaran katalitik (hemat energi). Yaiku, metode pembakaran katalitik konsentrasi adsorpsi.

Peralatan pembakaran katalitik nggunakake pirang-pirang jalur gas kanggo operasi terus-terusan, macem-macem kothak adsorpsi karbon aktif kanggo operasi alternatif, lan siji ruangan pembakaran katalitik. Tangki adsorpsi karbon sing kaping pisanan nyerap gas sampah. Yen wis meh kebak, mungkasi operasi adsorpsi lan langsung tindakake perawatan desorpsi. Sanalika, tank adsorpsi karbon aktif kaping pindho digunakake kanggo adsorpsi lan konsentrasi. Nalika meh kebak, operasi adsorpsi dihentikan lan dibatalake langsung. Miturut analogi iki, sawetara kothak kothak adsorpsi karbon aktif banjur nindakake proses adsorpsi lan desorpsi sing padha karo set kothak adsorpsi karbon aktif. Gas sampah organik sing wis ditutup wis konsentrasi (konsentrasi puluhan kali luwih dhuwur tinimbang sing asli) lan dikirim menyang ruang pembakaran katalitik kanggo pembakaran katalitik. Reaksi oksidasi katalitik ditindakake ing katalis kanthi suhu 250-350 ℃, yaiku "pembakaran", saengga gas limbah organik diowahi dadi CO2 lan H2O sing ora mbebayani kanggo dibuwang. Nalika konsentrasi gas limbah organik luwih saka 2000 ppm, gas limbah organik bisa tetep alami ing amben katalitik tanpa dadi panas eksternal, lan umume gas buntut sawise pembakaran dibuwang menyang swasana.

Pabrik peralatan pembakaran katalitik

Peralatan pembakaran katalitik minangka salah sawijining alat perawatan gas limbah sing nggunakake katalis kanggo ngoksidasi lan nguraikan bahan-bahan sing bisa dibakar ing gas sampah ing suhu sithik. Peralatan pembakaran katalitik cocog kanggo perawatan lan pembersihan gas sampah terus-terusan. Yen bisa digunakake kanthi pedhot, ora mung konsumsi energi sing dibutuhake kanggo saben preheating, nanging uga reaksi panas ora bisa didaur ulang, sing bakal nyebabake sampah energi. Mula, nalika milih peralatan pembakaran katalitik, pabrik kudu nimbang kahanan kerja perusahaan kanthi komprehensif.

Peralatan perlindungan lingkungan Hangzhou lvran wis sukses ngembangake peralatan pembakaran katalitik kanthi efisiensi pemurnian tinggi, konservasi energi lan perlindungan lingkungan kanthi nyedhot pengalaman teknis ing omah lan luar negeri. Piranti pembakaran katalitik mlayu ijo wis sukses ing kabeh wilayah, lan peralatan pembakaran kataliten ran ijo kasedhiya ing papan kasebut. Green nduwe perbaikan layanan lan katrampilan sing terus-terusan, mung kanggo kapercayan lan dhukungan.


Wektu kiriman: Okt-30-2019