• hz

Apa sampeyan ngerti apa kipas anti-korosi?

f201808220851193432

Apa penggemar anticorrosive?

Kipas anticorrosive minangka jinis penggemar khusus, padha karo penggemar tahan bledosan, umume digunakake ing acara-acara khusus.

Komponen utama penggemar anti-korosi yaiku penggemar sing digawe saka perawatan anti-korosi utawa bahan anti-korosi lan bisa nolak korosi.

I. fitur kipas anti korosi:

"Resistensi korosi" minangka karakteristik penggemar anti-korosi paling gedhe.
Kipas anticorrosive luwih tahan korosi luwih apik tinimbang penggemar liyane, lan bisa digunakake ing papan khusus kanthi karat sing kuat.

II. Cara klasifikasi penggemar anti-korosi:

1. Miturut arah aliran gas, kipas anti korosi umume kalebu rong jinis: "kipas anti-korosi sentrifugal lan kipas anti-korosi aliran aksial".
2. Miturut tekanan, kipas anti-korosi bisa dipérang dadi kipas anti-korosi tekanan rendah, kipas anti-korosi tekanan medium lan kipas anti korosi tekanan tinggi.

III. struktur kipas anti korosi:

Kipas anti-korosi umume kalebu "impeller, casing (saluran udara, vane guide, silinder batin, braket motor), motor, braket" lan struktur liyane. Sanalika, aksesoris kasebut kalebu "peralatan redaman geter, kothak kontrol, tutup bolong lan flange bokong". Modul sing cocog bisa ditambahake utawa dicopot miturut kabutuhan sejatine.

Fitur khusus kasebut yaiku properti anti-korosi bahane.

IV. ruang lingkup aplikasi penggemar anti korosi:

Umumé, penggemar anti-korosi umume digunakake kanggo ventilasi sawetara industri khusus utawa acara-acara khusus, kayata: "pabrik, tambang, elektroplating, industri kimia, etching", lsp.
Mesthi wae, iki uga bisa digunakake ing ventilasi "Pabrik Umum, gudang, kantor, perumahan", nanging kanthi biaya sing luwih dhuwur (sawise rega penggemar anticorrosive luwih larang tinimbang penggemar biasa).


Wektu kiriman: Jan-30-2020