• hz

Kepiye cara ngganti tas bledug kanthi cepet menyang kolektor bledug?

Umume, tas bledug saka penghilang debu kanthi alon-alon dipakai, lan sebab utama nyandhang tas bledug yaiku meksa bledug. Kajaba iku, ana uga sebab-sebab kerusakan bahan saringan lan karat bahan kimia sing disebabake suhu dhuwur.

Nalika kekuwatan mecah saka bledug kuwat banget utawa bledug nglumpukake nganti tartamtu, sisih ngisor kantong bledug bakal rusak banget. Kajaba iku, paningkatan kacepetan nyaring uga bakal nyandhang tas bledug. Nalika tas rusak, tas sing rusak kudu diganti sanalika bisa supaya ora cepet nyepetake kolektor bledug. Nanging, yen mung ana bolongan cilik ing kantong bledug, sampeyan bisa nggunakake tas bledug lawas tinimbang ngganti kabeh. Nanging, yen tas bledug rusak ing area sing amba, kudu diganti kabeh. Nalika ngganti tas bledug kanggo penghilang bledug, dhisik mungkasi operasi peralatan penghapus bledug, banjur tutup pengendali bledug lan copot tas bledug. Nalika njupuk tas bledug, jupuk kandhang tas luwih dhisik, banjur jiwitake cincin spring ing cangkeme tas bledug dadi cekung, lan jupuk tas bledug sing rusak munggah.

Sadurunge masang tas bledug anyar, kudu ngresiki bledug sing tiba saka bolongan piring kembang, banjur instal tas anyar. Instalasi tas bledug bisa diarani minangka bagean sing paling ati-ati lan sabar ing kabeh tautan. Nalika nyelehake tas bledug, priksa manawa ora nabrak utawa nggores tas bledug lan barang sing landhep. Malah goresan cilik bakal nyepetake umur layanan tas. Mula, nalika masang tas dedusting, lebokake tas dedusting menyang ruangan tas dedusting saka bolongan piring kembang ing kothak luwih dhisik, banjur jiwitake cincin spring ing bukaan tas dedusting dadi bentuk cekung, lan lebokake kanthi tliti piring kembang kothak. Banjur gawe cincin spring bali menyang kahanan asline, supaya bisa ditekan kanthi ketat ing keliling bolongan kembang, lan pungkasane alon-alon nyuduk kandhang tas saka bukaan tas kain sing dicopot debu nganti tutup protèktif ing sisih ndhuwur saka kandhang tas mung dipencet ing bolongan piring kembang ing awak kothak.

Kanggo nggayuh keamanan, kudu nginstal siji tas dedusting sadurunge nginstal liyane. Ing ndhuwur yaiku cara ngganti tas bledug kanthi cepet kanggo mbusak debu. Muga-muga bisa mbantu sampeyan!


Wektu kiriman: Feb-23-2020