• hz

Alasan lan solusi penyimpangan aliran penggemar anti korosi

Penyimpangan aliran kipas anti-korosi bakal nyebabake penyimpangan gas sing ditularake, sing bakal mengaruhi efisiensi kipas kanthi serius. Apa sebabe lan kepiye cara ngrampungake? Alasan lan solusi penyimpangan tingkat aliran penggemar anti korosi:

1. Alasan penyimpangan tingkat aliran:

(1) Bisa uga, nilai resistensi jaringan pipa nyata beda banget karo nilai sing diwilang. Yen nilai nyata koefisien karakteristik jaringan p kurang saka angka sing diitung, aliran bakal nambah, lan yen nilai K sing luwih gedhe tinimbang angka sing diitung, aliran bakal mudhun.

(2) Nalika milih kipas, pengaruh panyimpangan tekanan total kipas anti-korosi ora dianggep lengkap. Yen total tekanan nyata minangka penyimpangan positif, aliran bakal nambah, lan nalika total tekanan nyata minangka penyimpangan negatif, aliran bakal mudhun.
Kapindho, solusi kanggo penyimpangan aliran penggemar anti korosi:

(1) Ganti kipas anti-korosi kanthi tekanan sing luwih dhuwur utawa luwih murah.

(2) Kuwatake imbuhan aliran lan gunakake piranti throttling kanggo nyetel aliran, kayata nyetel katup udara lan lawang sing nyetel.

(3) Ganti kacepetan impeller kipas anti korosi.

(4) Ganti resistensi jaringan pipa lan atur aliran supaya aliran luwih cocog karo kabutuhan kerja.

Ing ndhuwur minangka alasan lan solusi penyimpangan aliran kipas anti-korosi. Nalika ana masalah, sampeyan bisa mriksa poin ing ndhuwur lan njupuk langkah sing cocog sawise nemokake sebab supaya penyimpangan penggemar ora mengaruhi operasi normal karya kasebut.


Wektu kiriman: Sep-20-2019